Ingrediente (pentru o oala de aprox 7 L):
- aprox 500g carne de vita (tineret, de preferat)
- o caserola de oase
- morcovi
- cartofi
- ceapa
- un pahar de orez
- o legatura de leustean
- o legatura de patrujel
- bors
Se spala oasele si se pun la fiert. Se taie carnea bucatele mici si se pune si ea la fiert. (Atentie! Carnea de vita fierbe mai greu. De aceea e bine sa gasiti tineret pentru ca e putin mai moale.)
Cartofii, morcovii si ceapa se taie si se adauga la fiert.
Se spala orezul, se lasa intr-un bol cu apa sa se umfle, pana cand trebuie pus in ciorba.
Cu 15-20 min inainte sa-i stingeti focul, adaugati orezul.
La final, se pune verdeata maruntita si bors dupa gust.
Nu uitati de sare si de mirodenii!
Spor la gatit!
miercuri, 9 aprilie 2014
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 soapte:
Trimiteți un comentariu